Τηλ.+30 210 72 13 597
 
+30 210 72 13 598
ΓΝΩΜΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΓΝΩΜΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Λάγιος έδωσε στον γιο μου κ εμένα λόγο να γελάμε. Είναι με διαφορά ο καλύτερος οδοντίατρος του κόσμου.

 

Νάντια Πετράκη

 

Δεν υπάρχουν λόγια είναι ο Θεός μου!!!

 

Μαρία Αρβανίτου

 

Dear Doc, Είχα έρθει να μου κάνετε τέσσερις (4) ενδοδοντικές θεραπείες διότι η οδοντίατρος μου δεν μπορούσε ν' αναλάβει πριν 2 χρόνια. Τότε σας είχα πει πως θα μετακομίσω Αμερική όπου κ ζω εδώ και 1 1/2 χρόνο στο Miami. Σήμερα πήγα για καθαρισμό, ακτινογραφίες, γενικό έλεγχο του στόματος μου και οδοντίατροι και ακτινολόγοι έμειναν έκθαμβοι με την ποιότητα της δουλειά σας. Απλά ένιωσα ότι πρέπει να λέμε τα καλά κ να παινεύουμε τους ανθρώπους που η δουλειά τους ξεχωρίζει εντός-εκτός Ελλάδος!!! Σας ευχαριστώ κ πάλι κ εύχομαι να είστε πάντα καλά.

 

Με εκτίμηση,
Τάσος Ζερίττης.

O Dr. Κωνσταντίνος Λάγιος δεν είναι απλά ο Καλύτερος Οδοντίατρος στη Ελλάδα, είναι Ένας Υπέροχος Άνθρωπος με Θεϊκές Ικανότητες...εκεί που οι άλλοι Οδοντίατροι σηκώνουν τα χέρια ψηλά ξεκινά η δουλειά του κ. Λάγιου.

 

Σοφία Κάππου

 

Απίστευτη ομάδα!!!
Επαγγελματίες στο 100%!!!

 

Νόντας Βλαχόπουλος

 

Με μεγάλη χαρά παρακολούθησα την υπέροχη Ομιλία του Δρ. Κωνσταντίνος Λάγιος στο Βελιγράδι το Σαββατοκύριακο!!!
Έφερε το κοινό σε εντελώς νέα διάσταση στην Οδοντιατρική και Ενδοδοντία!!! Πραγματικά εμπνευσμένη και μία από τις καλύτερες διάλεξεις που έχω ακούσει μέχρι τώρα αν και έχω ακούσει πολλές από τους καλύτερους καθηγητές στον κόσμο.. .Ο Δρ. Κωνσταντίνος Λάγιος στην Κορυφή!!!
Με βοήθησε πολύ με τις συμβουλές του σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις που αντιμετωπίζω στο Ιατρείο πως ν' ανταπεξέλθω στην Πράξη.
Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο Συνέδριο!!!

 

Sandra Pjevac

 

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα τον κ. Λάγιο και έλαβε τέλος η μακρόχονη και ιδιαίτερα επίπονη ταλαιπωρία με τα προβλήματα των δοντιών μου. Στην δική μου περίπτωση, εστίασε στην λειτουργική αποκατάσταση των δοντιών μου, σώζοντας τα από βέβαιη εξαγωγή, χωρίς τον πόνο και το φόβο που επί σειρά ετών είχα βιώσεει. Ο κ. Λάγιος είναι εξαίρετος επιστήμονας που η δουλειά του ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει σε συνδυασμό με την μεγάλη του εμπειρία και την εμμονή με την τελειότητα, το ανθρώπινο και προσιτό του προφίλ, είναι αυτό που έχει ανάγκη κάθε ασθενής που τον επισκέπτεται αλλά και ευρύτερα ο οδοντιατρικός κλάδος στην Ελλάδα. Το ιατρείο του είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένος που σε προδιαθέτει σχετικά με τις υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, παράλληλα όμως είναι τόσο φιλόξενος και άνετος που ο ασθενής αντιλαμβάνεται πως πρωταρχικής σημασίας είναι η ασφάλεια του και η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος του. Ένα θερμό ευχαριστώ στον κ.Λάγιο και στους υπέροχους συνεργάτες του για τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον που με περιβάλλουν κάθε φορά που τους έχω ανάγκη!!!

 

Αριστέα Τσάμη

 

Απο πλευράς επαγγελματισμού δεν χρειάζεται σχολιασμός. Η ποιότητα της δουλειάς του είναι μοναδική. Αυτό το έχουν διαπιστώσει και όλοι οι ασθενείς, που έχουν περάσει από τα χέρια του γιατρού. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί ίσως το μοναδικό παράδειγμα γιατρού, όπου η εμπειρία, οι γνώσεις και το ήθος, αποτελούν συντελεστές ενιαίας υφής. Ο γιατρός αυτός είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος. Στα περισσότερα ιατρεία, ειδικά στον τομέα της οδοντιατρικής, ο πόνος είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον ασθενή. Με τον Κωνσταντίνο ο παράγοντας αυτός, εξαλείφεται. Τέλος, ως αισθητική διατύπωση, έχω να πω ότι ο χώρος είναι πανέμορφος και σε προετοιμάζει για μια χαλαρή και άνευ άγχους συνεδρία.

 

Κωνσταντίνος Θέρσιππος Καρέντζος

 

Είχα ακούσει το όνομα του Dr. Κωνσταντίνος Λάγιος από τον προηγούμενο εργοδότη μου που ήταν πανευτυχής επειδή ο Γιατρός του έσωσε ένα δόντι που όλοι του είχαν συστήσει ως μόνη λύση την εξαγωγή. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έτσι επισκέφτηκα το οδοντιατρείο του. Πέντε χρόνια τώρα έχω το δόντι μου θεραπευμένο μέσα στο στόμα μου, νιώθω ασφαλής στο ιατρείο του και η στοματική μου υγεία είναι άψογη. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ μου μαζί με το πάντα ευγενικό σας προσωπικό!!

 

Gerlie Joseph

 

Είχε ασχοληθεί με απόλυτη επιτυχία και με τις δύο μου κόρες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και του λέω να προχωρήσει ακριβώς έτσι. Με υπευθυνότητα κ με σεβασμό στον κάθε ασθενή του.

 

Γεώργιος Χρονόπουλος

 

Νιώθω πολύ τυχερός που στην Ελλάδα υπάρχει ένα τέτοιο ιατρείο!! Πολύ καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον!! Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και πάντα ενήμεροι για ότι καινούριο βγει!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

 

Στέλιος Φαρινόλα

 

Εκσυγχρονισμός, Υποδομή, Καλαισθησία, Αποτελεσματικότητα, Υπευθυνότητα, Καθαριότητα, Ανθρώπινη Προσέγγιση, Ασφάλεια, Εμπιστοσύνη, Εξειδίκευση, Επαγγελματισμός. Το όραμα όλων μας για την χώρα. Γιατί υπάρχουν ακόμη επιστήμονες σας εσάς γιατρέ, που πιστεύουν κι επενδύουν τη γνώση τους στην Ελλάδα μας.

 

Χριστίνα Κίκερη

 

Αγαπητέ μου γιατρέ, Θερμά σας ευχαριστώ για την ευκολία πληρωμής και ειδικότερα για την καλή εργασία που κάνατε στα ιδιόρρυθμα δόντια μου. Η γνωριμία μας ήταν από την οδοντίατρο μου, η οποία είναι οικογενειακός γιατρός πολλών ετών. Και με την ευγενική επίμονη πρότασή της να αναλάβετε εσείς την διόρθωση των δοντιών μου, έμεινα πολύ ευχαριστημένος όπως και με τις προηγούμενες επισκέψεις μου.
Σας εύχομαι να έχετε πάντα πολύ καλή υγεία.

 

Λεωνίδας Αναστασόπουλος

 

Μπαίνοντας στο χώρο υποδοχής νόμιζα ότι βρισκόμουν σε λόμπι ξενοδοχείου. Με καλωσόρισαν οι ευγενέστατες κοπέλες στην γραμματεία καθώς και η κ. Γιώτα Κίκερη η οποία με την αριστοκρατική της παρουσία μου ανέβασε την διάθεση. Στην συνέχεια πέρασα σε ένα από τα πιο άρτια και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα ιατρεία όπου με ανέλαβαν οι επαγγελματίες συνεργάτιδες του Dr. Κωνσταντίνου Λάγιου οι οποίες με έκαναν να ξεχάσω ότι βρισκόμουν σε οδοντιατρείο. Τέλος συνάντησα τον Dr. Κωνσταντίνο Λάγιο ο οποίος θεράπευσε το δόντι μου το απόγευμα και το πρωί ετοίμαζα τις βαλίτσες γιατί σε λίγες ώρες πετούσα. Στο ταξίδι μου είχα ξεχάσει ότι είχα επισκεφτεί οδοντίατρο. Κανένα σύμπτωμα.Congratulations Dr. Constantinos Laghios! Γιατί κάποιοι απλά γεννήθηκαν LEADERS!!!!

 

Αθηνά Φράγκου

 

Γιατρέ μου (συγνώμη για την προσφώνηση, είναι αυθόρμητη) Σας ευχαριστώ πολύ για τον πατρικό τρόπο σας και την εμπιστοσύνη που εμπνέετε. Σε κανέναν άλλο οδοντίατρο δεν είχα τα μάτια μου ανοιχτά, σημάδι της πλήρους αφέσεως στα θαυματουργά σας χέρια. Για ακόμα μια φορά ο θεός να σας έχει καλά.
Ηλιόπουλος Αναστάσιος

 

Dearest Dr. Laghios, Ι would like to thank you from the bottom of my heart for one the gentlest handling and approaches I have ever experienced from a doctor during my root canal procedure yesterday. You made me feel safe and as comfortable as possible given the circumstances and my fragile psychology. I have the outmost respect for successful and talented individuals, who also stay as humble and humane as you are towards you patients. The girls were very very sweet and comforting and I have to say, it all adds up to a rarely seen overall experience. Finally, I appreciate the follow up call from the clinic this morning. Thank you very much.
With kind regards and respect,
Smaragda Panagiotarou

 

Ο χώρος υποδοχής με χαλάρωσε με την λιτότητα και την αρχοντιά του συγχρόνως. Αποπνέει την αλήθεια της ανθρωπιάς που σπάνια απαντάται στις ημέρες που ζούμε τελευταία. Προς επίρρωση της αίσθησης μου, το χαμόγελο στα χείλη του εξαιρετικού προσωπικού. Ο κ. Λάγιος είναι ο εξαίρετος επιστήμων που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο
Χρήστος Τσακίρης.

 

Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύομαι... Πρόοδος και εκσυγχρονισμός με ψυχή.
Ευχαριστώ.
Άννα Λιάτσου.

 

Σε Έναν Ξεχωριστό Γιατρό και στις υπέροχες κοπέλες ένα...γλυκό Ευχαριστώ!!!
Ελένη Παπαθανασίου

 

Dear Dr. Laghios, A brilliant book for a brilliant mind. I thank god, your parents & you for the person you are. People show their true characters in times of trouble. Thank you for being there in my time of need. By the way, my husband loved your medical license to torture me. He said that’s the first time I heard a doctor speak so logically! Να είσαι καλά με κάθε ευλογία!
With love & respect
Donna

 

Λένε πως όλα στη ζωή δε γίνεται να τα 'χεις γι' αυτό και εγώ γιατρέ μου σ' ευχαριστώ μονάχα που υπάρχεις.
Με απέραντη αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.
Παναγιώτης και Λουίζα Μαραβέγια.


Αγαπητέ μου Κώστα, Κρατώ τις στιγμές της συγκίνησης στο Ιατρείο σου ως δώρο ακριβό.
Σε φιλώ
Β.Δ. Αναγνωστόπουλος

 

Ευχαριστώ για την συνέπεια, την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη.
Ανθή Κηπιώτη

 

Γιατρέ είσαι και Μορφή και Καλλιτέχνης και τα κορίτσια σου εξαιρετικά.
Βαγγέλης Καλογιάννης

 

Γιατρέ, ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σου! Ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες! Ευχαριστώ πολύ για το επίπεδο σου, χαίρομαι όταν σε σκέφτομαι.
Κώστα Ζούζουλας

 

Άλλη μια φορά με έκανες καλά χωρίς να με ταλαιπωρήσεις. Συγχαίρω κι εσένα και την ομάδα σου, γιατί δεν είσαι μόνο καλός γιατρός αλλά και καλός manager.
Mε αγάπη,
Κώστας Καίσαρης.

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Να είστε πάντα καλά εσείς και οι υπέροχοι συνεργάτες σας.
Χρήστος Πρεκατές.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλη την ομάδα του αγαπημένου μου οδοντογιατρού που με αγάπησε, με βοήθησε και ήταν τόσο υπομονετικός μαζί μου!!!
Όλγα Κουβουτσάκη.

 

Να είσαι πάντα γερός και να μας φροντίζεις όλους. Χρόνια Πολλά.
Mε αγάπη,
Κώστας & Χριστιάνα Καίσαρη.

 

Αγαπητέ μου φίλε, Πάντα θεωρούσα ότι το σημαντικότερο προτέρημα ενός γιατρού είναι η επιστημονική του κατάρτιση. Η επίσκεψη μου όμως στο χώρο σου με έκανε αισθανθώ ότι η φροντίδα και η αγάπη που μπορεί να νιώσει ένας ασθενής είναι εξίσου σημαντικά. Το ενδιαφέρον που μου δείξατε σε συνδυασμό με έναν εκπληκτικά διαμορφωμένο χώρο με έκαναν να νιώσω όμορφα και ζεστά «σαν στο σπίτι μου». Σ’ ευχαριστώ για όλα.
Mε αγάπη,
Μαρίνα Σαλαλέ.

 

Ένα θερμό ευχαριστώ στο κ. Λάγιο κι όλη την ομάδα του, που, εκτός απ’ τη ποιότητα της δουλειάς και τη μεγάλη αποτελεσματικότητα, κάνουν την επίσκεψη και τη παραμονή τόσο ευχάριστη, που να θέλει ο ασθενής να μη τελειώσουν οι επισκέψεις του.
Αντώνης Πλακίδας.

 

Αγαπητέ κ. Λάγιο, Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη περιποίηση και το ενδιαφέρον σας. Καθώς είδα ότι αγαπάτε τη τέχνη σας στέλνω ένα κατάλογο της μητέρας μου από τη τελευταία της έκθεση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το Μάρτιο στο Στρασβούργο.
Με εκτίμηση,
Άννα Αμηρίδου.

 

Ευχαριστώ πολύ για όλα και κυρίως για την ανθρώπινη προσέγγιση.
Πέρσα Σκαρλάτου.

 

Είστε πολύ καλός! Νιώθω πολύ άνετα!
Παναγιώτης Σταμπουλής.

 

Κύριε Λάγιε, Χάρηκα πολύ που εσείς ήσασταν ο γιατρός. Πολύ ωραίο το καινούργιο σας Ιατρείο. Ευχαριστώ-Καλό καλοκαίρι και σε εσάς
Ελισάβετ Λύρα.

 

«Κωνσταντίνου του Μεγαλοδοντοαπονευροχειρούργου, πολλά τα έτη»
Γιάννης-Εύη.

 

Αγαπητέ Γιατρέ και κ. Γιώτα, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις ημέρες ευτυχίας που μου χαρίσατε απλόχερα! Είστε δύο άνθρωποι με τεράστια καρδιά και πνεύμα, ήταν μεγάλη τιμή που σας γνώρισα!!! Εύχομαι ο θεός να σας έχει πάντα καλά & ευτυχισμένους!
Με βαθειά εκτίμηση & Αγάπη,
Κορίνα.

 

Σας ευχαριστώ όλους και πάνω απ’ όλους τον αγαπημένο Κωνσταντίνο που με έχει «σώσει» τόσες φορές.
Με ευγνωμοσύνη!
Τζίνα Τζεβελέκου.

 

Γιατρέ, Ευχαριστώ για τη φροντίδα και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Βούλα Πράσσα.

 

Κύριε Λάγιε, Καλημέρα σας! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και επίσης χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά.
Β. Μαγκίνα.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω Δημόσια τον Dr. Κωνσταντίνο Λάγιο, είναι Εκπληκτικός Γιατρός και Άνθρωπος. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που με την ευγένεια , την καλοσύνη και το ζεστό χαμόγελο με έκαναν και με κάνουν να νιώθω σαν το σπίτι μου.
Πέτρος Γλεούδης.

 

Αγαπητέ γιατρέ μου κ. Λάγιε, Σας εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και σε όλες τις όμορφες κοπέλες στο ιατρείο σας το 2010 να είναι μια ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη από υγεία, χαρά, επιτυχίες πρόοδο και πάνω απ’ όλα γέλιο και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη σας τη βοήθεια όταν ήμουν εκεί και συγνώμη αν ήμουν δύσκολος ασθενής.
Κωνσταντίνος Λουβερδής.

 

Αγαπητέ μου Γιατρέ, Μαζί με τιε θερμές ευχές μου για τα Χριστούγεννα και την καινούργια χρονιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τις γλυκύτατες συνεργάτιδές σας, για τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον που με περιέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη χρονιά.
Με Αγάπη,
Μαρία Δράκου.

Στων δοντιών των Πατριάρχη Λάγιο Κωνσταντίνο και στην ομάδα που αυτός άρχει τις ευχές μου εγώ δίνω!!!Με μικροσκόπια , νυστέρια και ψαλίδια εις τα χέρια , με ήθος μέσα στην ψυχή και στον νου υπεροχή, όλους σας ευχαριστώ που μου χαρίσατε ένα στόμα όμορφο όταν είναι γελαστό.
Μαρία Aλεξοπούλου.