ΙΑΤΡΕΙΟ

ΙΑΤΡΕΙΟ

VIEW GALLERY

ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η πληρότητα του επιστημονικού προσωπικού και η συνεχής έρευνα έχουν καθιερώσει το Πρότυπο Κέντρο Θεραπείας-Ενδοδοντολογικό Ιατρείο του κ. Λάγιου ως πρωτοπόρο στις εξελίξεις της Οδοντιατρικής σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Πρωταρχικό μέλημα στο Ιατρείο, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον (link με φωτογραφίες).

Επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του. Η χρήση υψηλής τεχνολογικής υποδομής, η επιμονή στην λεπτομέρεια και η εμπειρία, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 μεταφερθήκαμε στο καινούριο Ιατρείο με άνετους χώρους υποδοχής και θεραπείας, που διακρίνονται από άψογη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η αρχιτεκτονική σύλληψη του Ιατρείου είχε ως στόχο την υποδοχή του ασθενούς σε ένα χώρο που να λειτουργεί περισσότερο ως διαδραστικός και λιγότερο ως χώρος αναμονής Ιατρείου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε διεθνές δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών, και με υπολογιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ασθενείς και συνοδούς.

Ενδοδοντολογικό Ιατρείο

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το Ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με:

 • Ψηφιακό Πανοραμικό Μηχάνημα(Πιστοποιητικό Καταλληλότητας Α.Π:Α/441/10990/2022 -Ο κ. Λάγιος παρακολούθησε εξαμηνιαίο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με περιεχόμενο α) Ακτινοπροστασία β) Ακτινοτεχνική και γ) Ακτινοδιαγνωστική), (NEWTOM GIANO HR)
 • 6 Μικροσκόπια (Carl Zeiss)
 • 7 Ψηφιακά Ακτινογραφικά  Μηχανήματα(Kodak RVG 6100)
 • Laser (Diodent Micro 980),
 • Laser ( Lx2 Thor Photomedicine LTD)
 • Laser (Sirona , Sinpro MPU 101-106 ,Sirona Dental Systems)
 • 10 Συσκευές Υπερήχων: EMS Piezo Master 400, Spartan MTS-1 & 2 Satelec PS NEWTRON, EMS Air-Flow Master Piezon, AIRFLOW Prophylaxis Master
 • 6 System-B, Μοdel 1005, Sybron Endo
 • 6 μηχανήματα Obtura ΙΙΙ Μax
 • 2 συσκευές Medifuge (PRF) για λήψη βλαστοκυττάρων από το αίμα του ασθενή και την χρήση τους στην αναγέννηση οστούν
 • Κάμερα Μικροσκοπίου Sony A6000 Joptic Flexion 
Ειδικά Εργαλείαγια την συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση ακόμα και πολύ σπάνιων περιπτώσεων, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η δυνατότητα να σωθούν από Εξαγωγή και τα πιο δύσκολα δόντια.

VIEW GALLERY

Στο Ιατρείο μας δίνεται τεράστια έμφαση τόσο στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων  και ολόκληρου του Ιατρείου μας για το παραμικρό ενδεχόμενο κίνδυνο από μολυσματικές ασθένειες.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ιατρείου μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να συμβουλέψει τους ασθενείς μας. Η Γραμματεία μας διαθέτει Πανεπιστημιακό Πτυχίο διοίκησης και οργάνωσης καθώς και Proficiency  για να επικοινωνεί άνετα με όλους τους ασθενείς.

Οι βοηθοί οδοντιάτρου είναι κάτοχοι Πτυχίου Νοσηλευτικής με ειδικότητα στην Αποστείρωση εργαλείων, μηχανημάτων όπως επίσης και στην απαιτητική εργαλειοδοσία του γιατρού κατά την διάρκεια της θεραπείας των ασθενών μας έτσι ώστε να καταφέρνουμε ως ομάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι οδοντίατροι συνεργάτες μας είναι κάτοχοι Πτυχίου του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεγάλη εμπειρία, γνώση και αγάπη για τους ασθενείς μας.

Η αίθουσα αποστείρωσης (Lab) είναι εξοπλισμένη με:
- Επαγγελματικό πλυντήριο εργαλείων MIELE PROFESSIONAL G7881
- Kλιβάνους αποστείρωσης: DOMINA PLUS B και TUTTNAUER  
- Πλυντήριο χειρουργικών ρούχων MIELE SOFTRONIC W3623 
- Στεγνωτήριο χειρουργικών ρούχων MIELE NAVITRONIC T8685C
- Συσκευή λίπανσης χειρολαβών  ASSISTINA 301 PLUS
- Σακουλοποιητής EURONDA ''THE EUROSEAL"
-Σύστημα υπερήχων: SATELEC,P5 NEWTON

Ενδοδοντολογικό Ιατρείο Dr Κωνσταντίνος Λάγιος